Державні службовці, посадові особи органів місцевого самоврядування та депутати місцевих рад підвищили кваліфікацію за типовою короткостроковою програмою «Молодіжна політика, заснована на підходах участі».

21 червня 2024

Учасники навчання отримали цікаву та змістовну інформацію про поняття і сутність молоді, молодіжну роботу й неформальну освіту, інструменти формування та реалізацію молодіжної політики, права людини й участь молоді, форми участі молоді, стандарти Ради Європи щодо молодіжної політики, налагодження співпраці між різними суб’єктами молодіжної політики за участі молоді а також дослідження потреб молоді.
Програму зреалізували завдяки активній участі та зацікавленості учасників навчання та професіоналізму наших спікерів: Ірини Якобчук, Ольги Материнської, Вікторії Гури, Тетяни Андрійчук, Анжеліки Краковської, Андрія Грицевича, Ольги Смалій та Дмитра Свердлюка.
Варто наголосити, що навчання мало змішаний формат: три дні за дистанційною формою та один - за очною. Живе спілкування, інтерактивні вправи, використання тренінгової технології, несподівані подарунки сприяли успішному завершенню програми.
Дякуємо всім, хто долучився до важливої справи!
Разом до нових звершень!