Навчання та розвиток молоді щодо її можливостей впливати на рішення, які приймають у громаді, є пріоритетом молодіжної політики.

31 травня 2024

Пам'ятаючи, що молоді люди не лише майбутнє, а й теперішнє України, державні службовці, посадові особи органів місцевого самоврядування та депутати місцевих рад підвищили кваліфікацію за типовою загальною короткостроковою програмою «Молодіжна політика, заснована на підходах участі».

          Учасники навчання збагатилися цікавою та змістовною інформацією про поняття й сутність молоді, молодіжну роботу й неформальну освіту, інструменти формування та реалізацію молодіжної політики, права  людини й участь молоді, форми участі молоді, дослідження її потреб, стандарти Ради Європи щодо молодіжної політики, налагодження співпраці між різними суб’єктами молодіжної політики за участі молоді.

          Програму реалізовано завдяки активності й зацікавленості учасників навчання та професіоналізму наших спікерок і спікерів: Ірини Якобчук, Лесі Тихончук, Вікторії Гури, Тетяни Андрійчук, Анжеліки Краковської, Андрія Грицевича та Дмитра Свердлюка. 

Варто наголосити, що проведене  навчання - один із заходів Тижня Відкритого Уряду - 2024.

Дякуємо всім, хто долучився до важливої справи!

          Разом до нових звершень!